Let’s get started!

Op 17 september is kihi opgericht, maar vanaf vandaag ga ik me ook daadwerkelijk bezighouden met de website en social media. Nieuwjaar, de dag waarop je met een schone lei kunt beginnen. Een jaar waar we nieuwe doelen kunnen opstellen. In de onderstaande doelen neem ik je mee in wat ik wil bereiken in 2019. Wil je weten wat mijn doelen zijn voor 2019? Lees dan snel verder!

Expertise delen

In mijn vorige blog heb ik al laten weten dat ik natuurlijk alle updates en opdrachten zal delen op social media en in mijn blog, maar ik ga mijn blog ook voor andere onderwerpen gebruiken. Mijn expertise ga ik delen via mijn blog. Op het gebied van fotografie en grafische vormgeving zal ik over diverse onderwerpen schrijven. 

Producten

Ik wil in 2019 mijn webshop openen. 

Agenda| Op dit moment ben ik bezig met het ontwerp van een agenda die voor meer overzicht gaat zorgen per week. Ook kun je elke week een leuke opdracht uitvoeren aan de hand van de wekelijkse opdracht zodat jij zelf aan de slag kunt met het fotograferen van belangrijke momenten.

Receptenboekje| Heb jij allemaal losse recepten in de la liggen? Dat is met dit receptenboekje verleden tijd. Dit receptenboekje is namelijk geheel ontworpen met vragen over de historie. Van wie is het oorspronkelijke recept? Wie heeft je het recept geleerd en wanneer maak je het recept? Heeft jouw moeder een recept dat je heel lekker vindt? Laat het dan door haar invullen waardoor het extra persoonlijk wordt.

Magazine| Verdwijnen jou vakantiefoto’s ergens op jouw telefoon of in een standaard fotoboek? Zou je het graag anders willen? Met het gepersonaliseerde magazine is dit verleden tijd. Het iwander magazine zorgt ervoor dat we jouw reis ook bij terugkomst onvergetelijk blijft. Met dit magazine laten we je verhalen en beste foto’s zien in een prachtig magazine. Zo kan je jouw familie je mooie reis laten zien zonder dat ze ongeduldig worden. Het scrollen door honderden of zelfs duizenden foto’s is ook maar saai!

Opdrachten

En natuurlijk hoop ik veel mooie opdrachten te kunnen maken, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en natuurlijk wil ik ervoor zorgen dat elke klant tevreden naar huis gaat met die prachtige foto of huisstijl. 

Mocht je na het zien van mijn blog iets willen weten op het gebied van fotografie of grafisch design, of misschien zou je iets terug willen zien in de webshop? Reageer dan op deze blog via de Facebookpagina en wie weet zie je jouw vraag terug in mijn blog.

kihi

Sharon