Dromen durven delen

Dromen durven delen

Dromen durven delen

In mijn blog geef ik je graag een kijkje achter de schermen. In beeld en tekst reizen we samen langs de belangrijkste momenten van de klanten die mij al eerder wisten te vinden. Ook de momenten die voor mij persoonlijk erg waardevol waren, waaronder de reizen die ik maakte, vind je terug in deze blog. Naast de beelden is dit ook de plek om mijn kennis en inspiratie met betrekking tot grafische vormgeving en fotografie met je te delen. Wil je hier meer over weten, houd de blog dan zeker in de gaten.

Door mij in te schakelen op de momenten die voor jou belangrijk zijn, kom ik iedere dag een stukje dichter bij mijn droom. Waar ik van droom? Op termijn hoop ik met mijn – nog aan te schaffen – felgekleurde Volkswagen-busje door Nederland te trekken en deze te gebruiken bij mijn fotografie-activiteiten. Is dit busje straks een decorstuk op jouw bruiloft?